05 september 2019 Moneybird

Een jaar geleden ongeveer ben ik begonnen met mijn boekhoudsysteem Moneybird, nu wil ik hier een kleine review voor schrijven.

Moneybird heeft mij heel veel tijd gescheeld wat betreft administratie. Dit systeem maak het mij makkelijk door alles zelf te versturen en alles te volgen. Offertes zijn binnen een minuut gemaakt en hetzelfde geld voor facturen. Zo kan je ook zelf je eigen “Workflow” maken en deze koppelen aan het contactpersoon van de offerte/factuur.

Facturen & Offertes

Je kan je eigen facturen en offertes stijlen zoals je zelf wilt, alles word netjes berekend en je kan zelf standaard producten maken zodat je die snel kan toevoegen aan je factuur of offerte. Moneybird houd ook een heel adresboek bij zodat je snel je klanten aan je offerte en facturen kan koppelen. Dit zijn heel eenvoudige punten die het boekhouden heel erg makkelijk maken.

Digitaal

Aangezien Moneybird natuurlijk volledig digitaal is is het een uitmuntend systeem voor mij, zeker omdat ik in de websites en webshops werk. Offertes kunnen online ondertekend worden, dus geen ouderwets uitprinten en weer inscannen meer. Dat is allemaal verleden tijd.

Ook de koppelingen tussen de banken zijn heel fijn, Moneybird stuur zelf een incasso batch iedere maand naar mijn bank, het enige wat ik moet doen is nakijken en accepteren. 

Ook kan je je eigen gebruikers aanmaken zodat je boekhouder ook in jouw Moneybird kan kijken.

Moneybird kijkt mee

Moneybird heeft inzage op mijn bank en kan alles nakijken of een factuur betaald is of niet, dus je hoeft zelf niks meer te koppelen en na ter kijken. Dit zorgt er ook weer voor dat ik precies weet wie ik standaard na 2 weken moet contacteren en wie niet.

Stel je nou voor dat je problemen hebt met klanten die niet willen betalen, dan kan je hier zelf een incassopartner aan koppelen die alles voor je geregeld.

Moneybird uitproberen?

Heb jij interesse en wil jij het ook uitproberen? Gebruik dan deze link om een 120 dagen proefversie te krijgen i.p.v. 60 dagen. Zo kan je Moneybird optimaal benutten en uiteindelijk aanschaffen. Met deze link help je mij natuurlijk ook weer een beetje!

 

Moneybird

Bakje koffie doen? Afspraak maken

Wil je gewoon even praten over hoe ik te werk ga of heb jij een geweldig idee waar je mijn hulp bij nodig hebt? Een bakje koffie kan nooit kwaad.

Bakkie koffie