Skip to content

Snel antwoord op Jouw vragen

Hoeveel kost een website?

Dit is natuurlijk een standaard vraag die iedereen stelt. Op mijn diensten onder websites vind je pakketten die ik aanbied zodat je een beetje kan kijken welke bij je past. Staat er nou echt niks tussen kan je altijd denken aan het "Custom" pakket. Hier zitten veel features bij in. Dan gaan we gewoon rustig samen bespreken wat je precies wilt en maak ik het pakket voor je klaar. Neem dan gewoon contact met mij op.

Hoelang duurt het voordat een website gemaakt is?

Dit ligt puur aan het pakket wat je hebt en de feedback die je erop geeft. Gemiddeld ben je met feedback en de eerste concepten 2 weken bezig. Bij "Custom" pakketten zit een heel ander verhaal.

Ben ik verplicht om de hosting bij jou te doen?

Nee, zeker niet. Maar dan ben ik niet verantwoordelijk voor alle externe factoren die rond je website spelen en kan ik ook niet zo 1,2,3... iets voor je oplossen als het ligt bij de hosting. Dus wil je snel support hebben, kies dan zeker ervoor om je hosting bij mij te nemen. En ik kan ook gewoon een onderhoudscontract aanbieden om al je zorgen van je af te nemen wat web-related is.

Zijn er nog onvoorziende kosten?

Alles wat op de offerte staat komt terug in je website, tenzij het anders is afgesproken (Zwart op wit). Alle overige factoren is gewoon simpelweg een nieuwe offerte of een extra factuurtje.

Geen onderhoudscontract? Ik wil wel aanpassingen!

Dit kan natuurlijk! Hier betaal je dan wel mijn uurloon voor.

Onderhoud jij ook de beveiliging en de backup`s?

Het "Basis" pakket beschikt niet over deze service. De rest van mijn pakketten zeker wel. Ook als je de hosting bij mij hebt liggen heb ik ook nog extra backups. Mijn security is zo optimaal dat ik van al mijn klanten in 1 overzichtelijk dashboard kan bijhouden wat er gebeurd per website.

Maak jij gebruik van een content management system(CMS)?

Jahzeker, WordPress. Het meest simpele en overzichtelijke CMS op de huidige markt, zoveel uitbreidingen voor dit CMS wat het optimaal maakt voor elke klant. Webshop als website.

Verzorg jij ook de online marketing van een bestaande website?

Dit ligt eraan hoe je huidige site in elkaar zit. Ik kan dat pas zeggen als je me even contacteerd.

Wat is zoekmachineoptimalisatie?

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachineadverteren.

Bron: Wikipedia

Wat is een CMS?

Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudbeheersysteem). Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS. Een bekende variatie op het CMS is bijvoorbeeld de weblog.

Naast bovenstaande betekenis van content management (ook wel web content management) wordt de term ook gebruikt voor de bredere variant, enterprise content management (ECM).

Een webmanager kan voor de invulling van een CMS-website zorgen.

Bron: Wikipedia

Wat is SEA?

Zoekmachinemarketing, ook wel bekend onder de Engelse term Search Engine Marketing is het specialisme dat webpagina's vindbaar maakt bij zoekdiensten. Dat wil zeggen dat een webpagina op een prominente plaats bij de zoekresultaten van een zoekmachine komen te staan als een zoekmachinegebruiker een voor die webpagina relevante zoekterm intypt. Doordat de webpagina beter gevonden kan worden, verhoogt de effectiviteit van de reclameuiting op internet.

Search Engine Marketing kan worden verdeeld in twee deelgebieden: Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

Bron: Wikipedia

Welke support lever jij na de oplevering van een website?

Natuurlijk bied ik standaard per website die ik oplever de eerste maand gratis onderhoud. Vervolgens heb ik onderhoudspakketten onder mijn diensten onder onderhoud. Neem maar een kijkje!

Misschien maak ik voor sommige mensen een unieke deal. Dit ligt natuurlijk ook aan wat je nodig hebt.