instellen en versturen Email uitleg

Bij de hosting hoort natuurlijk ook je email, deze emails hebben natuurlijk unieke instellingen en zijn goed beveiligd. Hierover vind je een overzicht van handleidingen hoe je deze emails kan instellen en gebruiken.

• Razendsnelle servers

Felis aptent gravida nibh rutrum quae etiam eveniet illum tempus ipsam convallis luctus corrupti, maecenas.

• Strenge beveiliging

Felis aptent gravida nibh rutrum quae etiam eveniet illum tempus ipsam convallis luctus corrupti, maecenas.

• Back-ups

Felis aptent gravida nibh rutrum quae etiam eveniet illum tempus ipsam convallis luctus corrupti, maecenas.

• Altijd online

Felis aptent gravida nibh rutrum quae etiam eveniet illum tempus ipsam convallis luctus corrupti, maecenas.

Algemene instellingen

Voor het instellen van de email heb je een aantal gegevens nodig, hieronder vind jij de algemene instellingen voor het gebruik van de email

Instellingen voor inkomende e-mail (IMAP)

• Server: mail.uwdomeinnaam.nl
  • Poort: 993
  • SSL: ingeschakeld
  • Gebruikersnaam: je e-mailadres
  • Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld

Instellingen voor inkomende e-mail (POP3)

• Server: mail.uwdomeinnaam.nl
  • Poort: 995
  • SSL: ingeschakeld
  • Gebruikersnaam: je e-mailadres
  • Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld

Instellingen voor inkomende e-mail (SMTP)

• Server: mail.uwdomeinnaam.nl
  • Poort: 465
  • SSL: ingeschakeld
  • Gebruikersnaam: je e-mailadres
  • Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld

Webmail gebruiken

Om in te loggen op jouw webmail ga je naar deze URL wat gebaseerd is op uw domeinnaam.

• URL: webmail.uwdomeinnaam.nl
  • Gebruikersnaam: je e-mailadres
  • Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld

Mocht je nou alle functies binnen de webmail willen leren verwijs ik je door naar deze pagina waar ik alle functies van de webmail uitleg.