Skip to content

Alles duidelijk Webshop uitleg

Alles voor de ondernemende klant die zelf ook zijn handen wil uitsteken. Op deze pagina vind je een aantal informatieve teksten en gifjes die het hele systeem duidelijk zouden moeten maken. 

 • Eenvoudig

  Binnen enkelen stappen vooruitgang. Geen moeilijke code en alles makkelijk visueel!

 • Duidelijk

  Alles duidelijk in een simpele taal. Geen moeilijke technische termen maar fatsoenlijk nederlands

 • Zelfstandig

  Zonder enige hulp kan jij ook elementen in je website aanpassen, zonder extra hulp van mij.

 • Beheer

  UI is duidelijk en alles heeft een logische plek binnen het systeem. Nu nog even ermee spelen!

 • Ontwikkeling

  Na een paar uur in het systeem werken ken jij het zo goed als je eigen broekzak.

 • Super snel

  Kostenloos en moeiteloos alles in je site zelf aanpassen in een mum van tijd.

Op het dashboard vind u een tabje met een klein overzichtje van uw webshop zoals openstaande bestellingen, statistieken enz.

Als u op 1 van deze tabjes klik kom je uit bij uw bestellingen of statistieken, hier kan u alles heel specifiek filteren en uw statistieken bekijken.

Op de bestellingen pagina kunt u al uw bestellingen in een mooi en simpel overzicht vinden, hier kunt u uw bestellingen beheren, status aanpassen, kijken of de betaling door is gekomen en nog veel meer. U kan bestellingen snel aanpassen, kijken waar het heen gestuurd moet worden of facturen opnieuw versturen.

U kunt simpel betalingen activeren door de switch om te zetten.

Indien u niet de gewenste betalingsmethodes ziet dient u contact met mij op te nemen om te kijken wat ik voor u kan regelen.

Onder het kopje Producten kunt u al uw producten vinden die in uw winkel te vinden zijn. Hier kunt u uw producten ook snel bewerken om gemakkelijk details aan te passen of in een bulk te editen.

Toevoegen van een product is zeer simpel. Klik op de knop Nieuw toevoegen en u komt in een nieuw scherm met alle vakken die u nodig heeft om een product aan te maken.

Om uw producten een specifieke pakketgroten mee te geven kunt u uw product snel bewerken of juist in de normale editor het bewerken. Hier kunt u simpel het formaat van het pakketje doorgeven en het gewicht zodat dit aan het artikel word verbonden.

Als u gebruik maakt van een integratie met derde partijen worden deze waarden dus ook automatisch doorgegeven.

U kunt verzendingen specifiek per land een ander bedrag doorgeven of specifiek juist voor dat land gratis verzending aanmaken. Door simpelweg in de instellingen aan te geven per land wat u ermee wilt laten doen word de rest geautomatiseerd!

Meestal is dit al helemaal ingesteld naar uw wensen dus pas op met dit te veranderen, het kan namelijk zijn dat hierdoor problemen ontstaan.

Product variaties zijn altijd een beetje lastig, maar niet met mijn systeem.

Eerst moet u uw product op een variable product zetten voordat dit werkt. Wanneer u het variabele product hebt ingesteld kunt u eigenschappen toevoegen. Een eigenschap is dus waar de variabelen onder komen. (bijvoorbeeld kleur)

Nadat u uw eigenschappen heeft toegevoegd kunt u specifiek per eigenschap een variabel instellen. (bijvoorbeeld zwart, wit, rood)

Hier kunt u ook specifiek een apart artikelnummer, prijs en afbeelding aan geven.

Heeft u extra opties in uw webshop voor uw producten? dan dient u contact met mij op te nemen voor verdere instructies.