Alles duidelijk Basis uitleg

Alles voor de beginnende klant die zelf ook zijn handen wil uitsteken. Op deze pagina vind je een aantal informatieve teksten en gifjes die het hele systeem duidelijk zouden moeten maken.

• Eenvoudig

Binnen enkelen stappen vooruitgang. Geen moeilijke code en alles makkelijk visueel!

• Duidelijk

Alles duidelijk in een simpele taal. Geen moeilijke technische termen maar fatsoenlijk nederlands.

• Zelfstandig

Zonder enige hulp kan jij ook elementen in je website aanpassen, zonder extra hulp van mij.

• Beheer

UI is duidelijk en alles heeft een logische plek binnen het systeem. Nu nog even ermee spelen!

• Ontwikkeling

Na een paar uur in het systeem werken ken jij het zo goed als je eigen broekzak.

• Super snel

Kostenloos en moeiteloos alles in je site zelf aanpassen in een mum van tijd.

Dashboard

Om in te loggen op het dashboard heb jij van mij een email gekregen met de gegevens die nodig zijn om in te loggen.

LET OP! De email die ik jou stuur is vertrouwelijk en mag niet doorgestuurd worden naar derde partijen.

De standaard url voor het inloggen is:
www.uwdomeinnaam.nl/manager

Basis uitleg 1

Zo kom jij snel bij het inlogscherm. Vult hier jouw gegevens in die jij over de mail heeft ontvangen van mij en druk op inloggen.

Wanneer je bent ingelogd zie je een aantal opties in het linker menu voor je open staan. Al deze opties worden hieronder uitgelegd. U ziet ook direct een header van mij met daarin een aantal handige linkjes als u snel contact wilt opnemen.

In dit dashboard kan jij alles vinden wat je nodig hebt voor jouw website. Zie jij niet alle items die jij nodig hebt voor het bijwerken van jouw website dan moet je contact met mij opnemen.

Pagina's

In het menuitem pagina`s zie je een overzicht van jouw pagina`s die jij kan bewerken, optimaliseren en nieuwe kan aanmaken.

Wanneer je een pagina aanmaakt kan je direct een titel aan die specifieke pagina geven en content schrijven, ik raad aan om in plaats van de content te schrijven op de knop Pagina Builder te drukken aangezien je dat naar de visuele builder brengt.

Je kunt er ook voor kiezen om op het overzicht de knop snel bewerken te klikken. Dit geeft een klein menu weer waar je wat overige data snel en makkelijk kan aanpassen.

In het overzicht kan jij ook pagina`s verwijderen, indien je een pagina verwijderd hebt kan je hem terug vinden in de prullenbak wat bovenaan het overzicht word aangegeven.

Basis uitleg 2

Berichten

Berichten kunnen eenvoudig toegevoegd worden door op de Nieuwe toevoegen knop te klikken. Wanneer je hierop geklikt hebt word je doorverwezen naar de volgende pagina waar u de titel van uw bericht kunt aanpassen. Hier kan je ook categorieën maken en tags toevoegen aan jouw bericht.

Basis uitleg 3

Menu

Om de menu`s aan te passen moet je naar het menu item Weergave -> Menu`s.

Wanneer je hier bent zie je een overzicht van het door mij opgestelde menu. Deze items die in het menu zitten kan je simpelweg heen en weer slepen om de orde te veranderen. Meer details kan je zien wanneer je klikt op het item.

Basis uitleg 4

Media

In de mediabibliotheek kan je al jouw bestanden kwijt, van foto`s tot PDF bestanden. Met mijn systeem kan je ook mappen aanmaken waardoor alles netjes en overzichtelijk blijft. Deze pagina spreek eigenlijk voor zich.

Basis uitleg 5

Jouw Profiel

Wanneer je bent ingelogd kan je het item gebruikers vinden, wanneer je hier overheen gaat kan je "Je profiel" vinden. Hier kan jij alle gegevens vinden van jouw account.

Hier kan je bijvoorbeeld je taal, naam, wachtwoord en adresgegevens aanpassen.

Basis uitleg 6

Gebruikers

Onder het kopje gebruikers kan je zelf gebruikers aanmaken of registreren. Hier kan je bijvoorbeeld mensen toevoegen om de website aan te passen of juist abonnees toevoegen zodat ze bij exclusieve berichten kunnen.

Om een gebruiker aan te maken kan je simpelweg op de knop Nieuwe toevoegen klikken en de gegevens invullen.

Basis uitleg 7

Pas goed op! Geef nooit toegang aan mensen die u niet vertrouwd en zorg ervoor dat alle gegevens die onderling worden doorgegeven veilig zijn.
Feedback Client

Om miscommunicatie te voorkomen heb ik een feedback client. Hier kan je visueel op jouw website een pin-point zetten en een reactie daarbij zetten. Ik krijg dan een melding dat er een aanpassing verricht moet worden en kan dan hier alles doorgeven wat aangepast moet worden. Dit scheelt veel mailwisseling.

Om een pin-point neer te zetten druk je op de [icon name="plus"]plus en klik je waar jij de aanpassing verricht wil hebben.

Basis uitleg 8

Dit opent weer een kleine pop-up met daarin een tekstvak waar jij jouw reactie in kan typen. Typ hier jouw aanpassing in en dan verwerk ik deze binnen 3 werkdagen.

Basis uitleg 9

Wanneer ik deze aanpassing heb opgelost krijg je vervolgens een email met "Er is een actie opgelost".

Basis uitleg 10