U zocht naar Webdesign huizen

Een professioneel webdesign laten maken

Een website die aansluit bij uw huisstijl en uw bedrijf op onderscheidende wijze positioneert. Die via zoekmachines optimaal te vinden is en waar klanten moeiteloos hun gang gaan. Dat vinden wij belangrijk.

  • Op maat vormgegeven design
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Zeer goed vindbare websites
  • Écht gemakkelijk zelf te bedienen
  • Websites die omzet genereren
Webdesign Huizen

Webdesign Uit huizen

Wij ontwerpen en bouwen websites en webwinkels voor het gehele MKB. Onze meeste klanten komen uit Huizen.

Samen met onze klant stemmen we uw doel en de doelgroep van uw website af. Na het grondig doornemen van uw wensen starten we met een ontwerp op basis van de huisstijl. Omdat we u als klant nauw betrekken in het ontwerpproces van de website, is het gemakkelijk als u in de buurt van Huizen of het Gooi bent gevestigd. Wij vinden een persoonlijk gesprek het prettigste werken. In het eerste gesprek kunnen we ook al direct aangeven wat de investering wordt van uw website. We noemen dit bewust geen kosten, maar een investering. Een goede website, gericht up uw doelgroep laat zich namelijk vlot terugverdienen.

Uw website goed vindbaar in Google

De kans is groot dat u heeft gezocht op “Webdesign Huizen”. U krijgt in dit geval ons als zoekresultaat te zien omdat dat nou nét is waar we goed in zijn. Websites ontwerpen, bouwen en vervolgens goed vindbaar maken in de zoekmachines. Door de juiste opbouw zorgt mijn CMS ervoor dat uw website makkelijk gevonden wordt. Samen met een training zorgen we er voor dat uw website niet alleen in Huizen goed gevonden wordt, maar ook daarbuiten. Webdesign Huizen is nog maar het begin!

Meer informatie of gewoon eens vrijblijvend sparren?

Webdesign
Webdesign Huizen

Voor tablet en mobiel Responsive design

Tegenwoordig zijn mobiele telefoons en tablets niet meer weg te denken. Daarom leveren wij een responsive design voor websites en webshops. Responsive betekent dat er voor elk apparaat een speciale weergave beschikbaar is om zo de bezoeker de beste ervaring te geven. U kunt er ook voor kiezen om dit niet te doen, maar dan moet u wel met een goede reden komen.

Zelf uw website en webshop Beheren of uitbesteden

Samen met u stemmen we als eerst de vormgeving af. Als deze akkoord is werken wij de website uit naar ons CMS Systeem. Daarna voegen wij alle teksten en afbeeldingen in die u bij ons aanlevert. Eventueel kunnen we hierin samenwerken met een fotograaf of tekstschrijver. Als dat gereed is krijgt u van ons een uitgebreide training zodat u zelf ook pagina’s kunt toevoegen en bewerken.

Webdesign

Bakje koffie doen? Afspraak maken

Wil je gewoon even praten over hoe ik te werk ga of heb jij een geweldig idee waar je mijn hulp bij nodig hebt? Een bakje koffie kan nooit kwaad.

Ontmoeten