05 maart 2024 Hosting upgrade

Om mijn service te blijven verbeteren en ervoor te zorgen dat alles op rolletjes blijft lopen, ga ik mijn huidige servers upgraden naar gloednieuwe, snellere en veiligere machines met de nieuwste snufjes. Dat betekent betere prestaties en extra bescherming voor mijn gegevens en systemen.

Wat verandert er voor mijn bestaande klanten?

Geen paniek! Jullie krijgen ruim van tevoren een seintje wanneer ik jullie website naar de nieuwe servers verhuis. Dat doen we voornamelijk ’s avonds, dus jullie zullen er niet veel van merken. Tijdens de verhuizing doe ik er alles aan om ervoor te zorgen dat jullie site gewoon blijft draaien zoals altijd, zonder al te veel gedoe.

Wat verandert er voor nieuwe klanten?

Nieuwe klanten, jullie komen direct op mijn gloednieuwe servers terecht. Dat betekent meteen een vliegende start voor jullie website! Mijn nieuwe servers zijn helemaal up-to-date, dus jullie kunnen met een gerust hart aan de slag.

Wat is het doel van deze upgrade?

Met deze upgrade wil ik mijn service naar een hoger niveau tillen en jullie de best mogelijke ervaring bieden. De nieuwe servers zorgen niet alleen voor betere prestaties en snellere laadtijden, maar ook voor extra beveiliging. Ik heb alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat jullie gegevens veilig zijn en mijn systemen goed beveiligd zijn.

Al met al kijk ik ernaar uit om deze upgrade door te voeren en ben ik ervan overtuigd dat het mijn service alleen maar ten goede zal komen. Jullie kunnen op mij rekenen voor een betrouwbare en veilige hostingomgeving!

Hosting-upgrade

Bakje koffie doen? Afspraak maken

Wil je gewoon even praten over hoe ik te werk ga of heb jij een geweldig idee waar je mijn hulp bij nodig hebt? Een bakje koffie kan nooit kwaad.

Bakkie koffie