29 november 2019 Feedback Cliënt

Aanpassingen doorgeven kan een beetje verwarrend zijn. Daarom ben ik ook een tijdje geleden begonnen om oplossingen hiervoor te vinden. Toen ben ik achter Project Huddle gekomen die mij ontzettend goed kon helpen met dit specifieke probleem. Project Huddle is een feedback cliënt dat ervoor zorgt dat klanten snel en makkelijk hun aanpassingen kunnen doorgeven.

Voordelen van Project Huddle

Makkelijk
Klanten kunnen direct wanneer ze zijn ingelogd een extra functie zien op hun site, dat is de Project Huddle tool. Wanneer je hierop klikt kan je door point & click aangeven wat je veranderd wil hebben op elke locatie op je site dan ook. Zo kan ik bijvoorbeeld zien welk lettertype je anders wilt hebben, of welke afbeelding veranderd moet worden.

Snel
Binnen no-time kunnen klanten hun aanpassingen visueel doorvoeren i.p.v. een lijstje met screenshots via de email sturen of lang aan de telefoon zitten om de punten door te nemen. Zo kan ik dus snel op afstand de aanpassingen verrichten.

Gebruiksvriendelijk
Een kind kan de was doen, Project Huddle heeft hen systeem zo slim in elkaar gezet dat je er niks fout aan kan doen, je plaats een puntje op de site, vervolgens voeg je de tekst toe en klaar is kees.

Inzicht
Door de bomen kan ik af en toe ook het bos niet meer zien, dit systeem zorgt ervoor dat ik meer inzicht heb ik de aanpassingen en zo heb ik ook alles netjes op een rijtje, per klant, per website staat alles netjes op een rijtje met wat er gebeurd moeten worden, het enige wat ik hoef te doen is tijd in te plannen om de aanpassingen te verrichten.

Ontzorgen
Omdat ik natuurlijk meer klanten heb kunnen de mails wel eens door elkaar lopen waardoor ik geen overzicht meer heb, nu is dat dus een stuk makkelijker voor mij. Maar niet is Project Huddle alleen voor mij maar ook voor jou. Het scheelt weer extra tijd in mailtjes schrijven of een afspraak in plannen, nu heb je binnen no-time je lijstje online doorgestuurd.

Live meekijken
Het systeem maakt per punt een chat aan waardoor ik ook kan reageren op jou aanpassing en die kan ik direct oplossen en doorsynchen naar de cloud, je kan dus live meekijken wanneer je site is aangepast en Project Huddle houd je per dag op de hoogte over de mail. Toch wel erg makkelijk.

Hoe werkt het?

Er zijn maar 3 stappen wat je moet doen om je aanpassingen door te geven.

Stap 1
Login met de gegevens die je hebt gekregen bij het online gaan van jouw website.

Stap 2
Rechtsonder druk je op de rode plus icon van de tool, vervolgens zet je een punt op de locatie van de aanpassing.

Stap 3
Voeg een opmerking toe aan de punt van de aanpassing. Dat is alles.

Op meer te weten te komen hoe de feedback cliënt werkt kan je hier vinden.

Voorrang op aanpassingen

Maar waarom zou ook jij Project Huddle gaan gebruiken als klant van Justiin? Om dit concept door te voeren zodat ook ik meer inzicht en rust krijg geef ik de klanten die gebruik maken van dit systeem voorrang met aanpassingen. Dus ben jij al klant van mij en heb je een website waar je aanpassingen op wilt? Log dan direct in en vul ze in!

Project Huddle

Bakje koffie doen? Afspraak maken

Wil je gewoon even praten over hoe ik te werk ga of heb jij een geweldig idee waar je mijn hulp bij nodig hebt? Een bakje koffie kan nooit kwaad.

Bakkie koffie