Inhoud

  Jij hebt gezocht naar Website laten maken Het Gooi

  De kans is groot dat jij in google "Website laten maken Het Gooi" of "Webdesigner Het Gooi" hebt getypt. Dat betekend dus dat jij bij mijn website terecht bent gekomen. Dit is nou precies waar ik goed in ben. Op deze pagina krijg je meer te weten over mijn websites die ik ontwerp, bouw en vervolgens vindbaar maak.

  • Kwaliteit

   Grote design/internet bureaus geven al snel om kwantiteit in plaats van kwaliteit. Bij mij draait het alleen om de kwaliteit van mijn producten. Bij mij ben je geen nummertje dat een deadline heeft.

  • Handgemaakt

   Elke rij, titel, icoontje, tekstblok en elk visueel aspect wat je op jouw website te zien krijgt is handgemaakt. Op basis van jouw smaak en wensen start ik de stijl en bouw ik jouw website op.

  • Doelgericht

   Jouw website is niet alleen belangrijk voor ons, maar natuurlijk voor de gebruikers die je wilt benaderen. Daarom zorg ik ervoor dat we ook vanuit het perspectief van bezoeker de website kunnen bekijken.

  • Ontzorgen

   Een website onderhouden kost natuurlijk tijd, tijd die je waarschijnlijk in iets anders wilt besteden,. Daarom bied ik "Full Service" aan zodat jij geen omkijk meer hebt naar je website en alle toebehoren.

  • Alle formaten

   Tegenwoordig zit iedereen steeds meer op hun mobiel en tablets, dus alleen een website voor de desktop is niet meer voldoende. Daarom bied ik websites aan die op elk type apparaat te bekijken zijn.

  • Gebruiksvriendelijk

   Toch is het handig als je zelf ook kleine aanpassingen kan doen aan jouw website. Hiervoor is mijn systeem zo geoptimaliseerd dat jij zelf eenvoudig je website kan beheren en aanpassen.

  Persoonlijk en dichtbij Website laten maken Het Gooi

  Waarom een groot design/internet bureau je website laten maken terwijl je veel betere kwaliteit van een informelere partner kan krijgen? Omdat ik de regio ken ben ik ook bekend met de meeste mensen die hier lopen. Dit maakt de communicatie veel makkelijker omdat ik weet waar jij over praat. Samen met jou ga ik een plan opbouwen voor het opzetten van jouw website zodat ook jij een op maat gemaakte website kan krijgen. Zo kan ook jij gevonden worden net als ik op "Website laten maken Het Gooi" of "Webdesigner Het Gooi".

  • Een op maat vormgegeven design
  • Websites die omzet realiseren
  • Gemakkelijk te beheren
  • Goed vindbaar
  • Design met een gedachten
  • Modern en eenvoudig
  • Krachtig systeem
  • Snelle laadtijden
  Website laten maken het gooi
  Webdesign-Kwaliteit

  Pixelperfect Uitstekende kwaliteit

  Omdat ik alleen maar maatwerk verricht houd ik mijn oog heel erg op de details. Ik ben enorm pixelperfect zoals ik het noem. Dit betekend dat ik elk pixeltje op de juiste plek wil hebben en geen foutjes wil maken. Zo komt alles keurig recht en netjes eruit te zien zonder enige kleine irritatiefactortje. Waarom ik zo pixelperfect ben kan je verder lezen in de over mij pagina.

  Goed vindbaar Zoekmachine optimalisatie

  Natuurlijk is een website heel erg belangrijk, maar hier heb je natuurlijk niks aan als je vervolgens geen klanten ontvangt op de website. Daarvoor zorg ik ervoor dat ook jouw website goed vindbaar is in Google en andere zoekmachines. Veel van mijn nieuwe modules gebruiken Google Structured Data waardoor je dus nog beter en sneller vindbaar word.

  Door een duidelijk gesprek bepalen wij samen een doelgroep en kan ik hierop analyseren. Bij het analyseren komen er dus ook zoekwoorden met veel volume naar boven. Hierop kunnen wij dan gaan inspelen. Dezelfde manier hoe jij mij hebt gevonden op "Website laten maken Het Gooi" of op "Webdesigner Het Gooi".

  Webdesign-Zoekmachineoptimalisatie
  Webdesign-Tools

  WordPress specialist De juiste tools

  Ik zit nu al een aantal jaren in dit vak en tot de dag van vandaag gebruik ik maar al te graag het WordPress platform. Hiermee zijn de mogelijkheden enorm breed getrokken omdat met WordPress eigenlijk alles mogelijk is. WordPress zelf is ook zeker niet moeilijk te begrijpen voor jou (de klant) waardoor ook jij aan je website kan sleutelen.

  • WordPress

   Het beste en eenvoudigste CMS voor de beste ervaring.

  • Responsive

   Voor alle apparaten makkelijk te beheren.

  • Intergraties

   Alle koppelingen integreren die nodig zijn door WordPress.

  • Snelheid

   Supersnelle laadtijden door de schone code helpt je klanten.

  • Builder

   Eenvoudig je site beheren en aanpassen.

  • Uitbreidbaar

   Altijd de mogelijkheid om uit te breiden.

  Waarom het laten doen? Website laten bouwen Het Gooi

  Tegenwoordig kan al snel je eigen website bouwen met allemaal derde partijen met hun "unieke" builders. Jammer genoeg is dit al snel gelimiteerd en kan je er uiteindelijk vrij weinig mee. De meeste builders gebruiken heel veel extra code om het de klant makkelijker te maken om zelf hun site in te delen.

  Maar omdat de klant deze zelf in kan delen en door de extra code wordt de website als snel slordig in de backend waardoor Google de logica niet meer kan inzien. Daarom optimaliseer ik zo mijn modules dat deze altijd gelezen kunnen worden door Google. Zo kan jij mij dus ook al vinden op "Website laten bouwen Het Gooi" of op "Website laten maken Het Gooi".

  Webdesign-Laten
  Webdesign-Doordacht

  Een doordacht design Website laten ontwerpen Het Gooi

  Een website moet logisch ingedeeld worden voor de gebruiker. Meestal is het voor jou al helemaal duidelijk wat jij wilt maar niet voor de gebruiker. Daarom pas ik altijd een stukje neuromarketing toe op mijn webdesigns. Zo ontwerp ik jouw website met een design dat werkt en niet alleen mooi is. Zo zorg ik ervoor dat de teksten duidelijk leesbaar zijn voor jou, de gebruikers en voor Google. Zo word het voor iedereen duidelijk dat dit stukje tekst over "Website laten ontwerpen Het Gooi" gaat.

  WordPress Specialist WordPress websites Het Gooi

  Omdat ik meer dan al 8 jaar ervaring heb met WordPress mag ik mijzelf een WordPress Specialist noemen. Momenteel heb ik zoveel ervaring met WordPress websites dat ik dit systeem van binnen en buiten ken.

  Zelf kan ik WordPress websites al herkennen aan hun vormgeving. Dit is dus niet zo met mijn websites. Al mijn designs zijn uniek en hebben hun eigen finishing touch. Dit maakt de websites ideale portfolio items voor mij en zo krijgt iedereen een stukje van hun bedrijf een mooi plekje op het web.

  Webdesign-WordPress
  Webdesign-Echte

  De enige echte Webdesigner Het Gooi

  Er is momenteel veel concurrentie op "Webdesigner Het Gooi", dit betekend echter niet dat elke bedrijf het zelfde product oplevert. Vaak kan een website het verkeer niet aan of veranderd je website na specifieke updates van de webdesigners. Bij mij komen deze problemen echter niet ter sprake. Ik zorg ervoor dat ik je hosting afstel op het juiste verkeer en aanpassingen/updates controleer ik altijd dubbel. Zo ben ik de enige echte "Webdesigner Het Gooi".

  Met geld, geld maken Inversteren

  Een goed vindbare website moet je niet zien als een kost, maar als een investering. Een website met bezoekers verdient zicht namelijk al snel weer terug waardoor je jouw website binnen no-time er alweer uit hebt verdient. 

  Webdesign-Investeren

  Wie gingen je voor? Mijn projecten

  Vrijblijvende offerte opvragen Ik heb interesse!

  Nadat jij dit formulier hebt ingevuld krijg je binnen een paar uur een persoonlijk opgebouwde offerte in jouw mailbox.

  Offerte